Sap, soep & salade

Healthy food & drinks!

Healthy food is hot! Vers gemaakte salades, sapjes, smoothies en soepjes… Doetinchem hunkert naar een lekker, gezond en eerlijk aanbod op het gebied van food! In de winkel genieten van de verse gerechten of lekker gemakkelijk iets afhalen; alles is mogelijk.

Onderscheid je door middel van het assortiment, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer en de mensen in Doetinchem zullen je omarmen!

Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen bij het idee dat de inwoners en bezoekers van Doetinchem gaan genieten van jouw verse hapjes en drankjes? Dan ben jij de lokale held die wij zoeken! Stuur ons een bericht of laat je gegevens achter en wie weet open jij binnenkort jouw eigen zaak!

Goed om te weten

handige informatie en praktische weetjes

Wist je dat?

In het eerste kwartaal van 2016 lag de omzet van de Nederlandse horeca hoger dan de gemiddelde horeca-omzet in de EU. Zo lag de omzet in Nederland 24% boven het dieptepunt van de crisis eind 2009. In de EU steeg deze omzet met gemiddeld 20%

Bron: KNH

Goed om te weten!

ING Bank verwacht dat de omzet van de horeca met 3% zal groeien dit jaar. De bank verwacht voor 2017 een gematigde omzetgroei van 1,5%.

Behoefte aan speciaalzaken

Ruim de helft van onze respondenten geeft aan speciaalzaken te willen zien in Doetinchem. Op die manier kan de binnenstad zich goed onderscheiden t.o.v. de omliggende gemeenten.

Uit ons onderzoek blijkt..

Uit zowel online als offline onderzoek blijkt dat de bezoekers en inwoners van Doetinchem op het gebied van horeca de voorkeur geven aan gezond en/of biologisch eten.

Winkels in de buurt

Wil je meer informatie? Download hier de factsheet.

download factsheet

Laat je inspireren door YOGHURT BARN

Bron: Kamer van Koophandel


Het pand en de omgeving

Ken jij iemand voor wie dit interessant is? Deel deze kans